П`ятниця, 29.03.2024, 01:31
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2018 » Лютий » 14 » Коворкінґ в бібліотеці для розвитку громади
18:37
Коворкінґ в бібліотеці для розвитку громади

Створення коворкінгу в нашій бібліотеці дозволяє нам надавати все більше послуг для користувачів. Безоплатний коворкінг-центр – це принципово нова модель роботи бібліотеки з відвідувачами та організацією внутрішнього простору закладу. Водночас, коворкінг-центр – це майданчик для спілкування і реалізації власних творчих проектів – майстер-класів, презентацій, виставок тощо

Коворкінг-центр має також соціальну складову, оскільки передбачає на безкоштовній основі проводити кілька годин тренінгів для громадських організацій.

Протягом минулого року було проведено 2 тренінги с фахівцями-психологами для вимушених переселенців та представників державних організацій.

Проводилися занняття з арт-терапії для дітей, в тому числі і із сімей ВПО.

В оновленому приміщенні Покровської бібліотеки відбулося кілька (шість) зустрічей експертів проекту «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності (DOBRE)» з робочою групою з розробки Стратегічного плану розвитку Покровської об’єднаної територіальної громади та тренінгів з гендерного бюджетування для керівників місцевих закладів та установ.

Можливості коворкінгу дозволили провести в бібліотеці депутатам селищної ради дві сесії, та три засідання комітетів.

Регулярно проводяться зустрічі-консультації з правової допомоги з начальником вiддiлу "Покровського бюро правової допомоги" Єфіменко О. В.

Спеціалісти Покровського відділення УВД ФССУ провели на базі коворкінгу семінар з пожежної безпеки для працівників водоканалу та газового господарства.

Минулої суботи коворкінг відкрив свої двері для підприємців Покровщини, які займаються тепличним бізнесом, овочівництвом закритого і відкритого ґрунту для науково-практичного семінару «Науково-методичні і технологічні підходи до тепличного вирощування тепличних культур». Семінар провели спеціалісти, науковці - практики з агрономії, агрохімії, фітопатології, бактеріології, ентомології та нематологіі компанії «АгроАнализ-Эксперт» з м. Сєвєродонецька Луганської обл. Про корисність та цінність отриманої інформації свідчило те, що багато наших овочівників висловлювалися про бажання і в подальшому співпрацювати з фахівцями компанії, домовлялися про підтримання контактів і отримання послуг.

Переглядів: 657 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси