Четвер, 28.03.2024, 18:13
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2013 » Серпень » 22 » З днем незалежності України!
21:02
З днем незалежності України!
22 роки – це розквіт молодості, а молодість – це повнота життя. Це свято – привід для кожного з нас, незалежно від віку, досвіду, політичних переконань, відчути себе молодим, а отже – сповненим рішучості та енергії до праці та самоствердження. Україна – це всі ми, зі своїми турботами, орієнтирами, перемогами та невдачами.

Тому День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято кожного з нас. Бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави. І про це треба пам’ятати. А ще треба пам’ятати, що саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить якою буде Україна

Напередодні  Дня Державного Прапора України і Дня незалежності в читальній залі бібліотеки відбулося розширене засідання громадської ради при Покровській РДА за круглим столом «Державні символи як ознака державності і суверенітету України». Вела засідання  Алла Павлівна Бодня завідувачка сектору  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації. Були присутні голова громадської ради при РДА Олексій Михайлович БАРВІНКО, члени громадської ради, представники місцевої громади. Бібліотекар Тетяна Василівна Перерва виступила з розповіддю про історію державних символів України, та народні символи українців. Алла Павлівна розповіла про гідне поводження з Державним Прапором. О.М. Барвінко провів консультацію щодо використання державної символіки. Присутні  взяли участь в обговоренні теми засідання. Алла Павлівна також запропонувала активно включитися в обговорення реформування місцевого самоврядування  та територіальної організації влади в Україні.  Матеріали про використання державної символіки та 22 річницю незалежності України див. тут.




Переглядів: 502 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси