П`ятниця, 29.03.2024, 17:48
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2013 » Червень » 11 » В літо з книгою
16:08
В літо з книгою
Хочемо щоб ваше літо було книгами зігріто.

Літо – це весела, найулюбленіша пора для школярів, яка дана їм для зміцнення здоров'я та духовного зростання. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг. Літній відпочинок – це не бездумне гаяння часу чи байдикування. Адже цих золотих днів вистачить не тільки на сонце і на річку з морем, на заняття спортом і рухливими іграми – а також на читання і відвідування бібліотеки. З цією метою бібліотека запланувала ряд цікавих заходів на літні канікули.

Щороку в перший день літа відзначається міжнародний день захисту дітей. Саме в цей день в центральному парку селища відбулося яскраве і веселе свято для дітей Покровщини. Районна центральна та дитяча бібліотеки активно долучилися до цього свята. Веселі вікторини, цікаві загадки, яскраві дитячі книги та журнали зібрала на мальовничій Літературній галявині маленьких читайликів, а старші школярі із задоволенням взяли участь у літературному карооке, та флешмобі «Я люблю бібліотеку!». А для всіх учасників свята бібліотекарями було проведено презентацію книжкових виставок «Райдужне книжкове літо» та «Літо, книга і я» під супровід пісень про бібліотеку.



Переглядів: 1112 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси