П`ятниця, 26.04.2024, 17:51
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2016 » Вересень » 30 » Бібліотека: сучасна, креативна, твоя!
14:04
Бібліотека: сучасна, креативна, твоя!

Свято – Всеукраїнський День бібліотек, який ми відзначаємо 30 вересня – визнання великого внеску бібліотек у культуру, науку та духовність нашої країни. Бібліотека – це не тільки джерело корисної інформації, але ще і скарбниця знань і мудрості. Це центр, який може задовольнити потребу людини у самовдосконаленні та збагатити його духовно.

В бібліотеках знаходиться на зберіганні безліч книг: наукові і художні, популярні та рідкісні, сучасні і старовинні. Незважаючи на всесвітню інтернетну глобалізацію, бібліотеки не залишаються порожніми. Саме працівникам, які допомагають людям відшукати потрібну книгу, присвячене це професійне свято в Україні.

Багато хто думає, що бібліотекарі займаються тільки прийманням і видачею книг і журналів. Це в корені невірно. В їх обов'язки входить класифікація книжкових видань, поповнення та збереження фонду, створення каталогів та їх систематизація, менеджмент і маркетинг. Зважаючи на те, що все більше впроваджуються сучасні інформаційні технології, бібліотекар повинен знати і вміти застосовувати різні комп'ютерні програми і технології, необхідні в роботі. Від нього вимагається володіння персональним комп'ютером, аудіо - та відеопрограмами, технікою.

Частиною мережі бібліотек України є книгозбірні нашого району, в яких працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не просто роботою, а покликанням своєї душі.

Розум, серце, душу упродовж усіх років своєї благородної праці бібліотекарі віддають своїм читачам. До порад і слів бібліотекаря прислухаються. Для нас, бібліотекарів, головне, щоби наші читачі не залишали бібліотеку з почуттям розчарування і незадоволення. Сьогоднішнє свято - це свято не тільки працівників бібліотек, а й свято всіх користувачів, всіх тих, хто любить книгу.

В переддень свята читальна зала районної бібліотеки зустрічала гостей: районних керівників, колег бібліотекарів, працівників будинку культури, музичної школи і наших дорогих користувачів.

Тепло і сердечно бібліотекарів Покровщини вітали голова Покровської районної державної адміністрації Назарчук Світлана Григорівна, заступник голови Покровської районної ради Карабут Іван Петрович, заступник голови Покровської районної державної адміністрації Давиденко Людмила Олександрівна, начальник відділу культури, туризму національностей та релігій Покровської райдержадміністрації Разгулова Наталія Олександрівна, голова районної організації профспілки працівників культури Таращук Лариса Вікторівна.

Багато хороших слів було сказано партнерами нашої бібліотеки: директором районного будинку культури О.І. Ященком, директором районного історико-краєзнавчого музею Перервою Т.В., бібліотекарем ВПУ № 75 Карабут Т.О., вітали нас і наші читачі Польський В.І., Громова Л.П. Процан В.О. Ми щиро вдячні друзям бібліотеки, нашим краєзнавцям, поетам Покровщини, які завжди приходять нам на допомогу у проведені заходів. Були і гарні квіти, подарунки, Грамоти і Подяки.

Гарний, святковий настрій дарували присутнім музичні номери у виконанні Олександри Хотюн, Ірини Казидуб, Дмитра Кравця.

Шановні користувачі бібліотеки, ви наші вірні друзі , ми щиро вдячні вам за любов до книги, за багаторічну відданість бібліотеці.

Переглядів: 564 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси