Вівторок, 19.03.2024, 07:52
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 31

Покровська центральна районна бібліотека долучилася до Всеукраїнського Вікімарафону-2017, який проходив у багатьох містах України з 28 до 30 січня 2017 року.

До читальної зали бібліотеки у день марафону завітали 7 бажаючих, які стали учасниками Вікімарафону. Серед відвідувачів були ті, хто вперше знайомився з Вікіпедією, а також досвідченні вікіпедисти

Волонтер Вікіпедії консультував та допомагав учасникам створювати свої статті. Він розповів: «Цей захід присвячений 13-річчю української Вікіпедії. Найкращий подарунок, який лише можна подарувати вільній електронній енциклопедії – створити для неї свою першу статтю. Всі, хто зробить свій особистий внесок у розвиток україномовної Вікіпедії, отримають корисні знання та позитивні емоції».

Протягом п’яти годин усі разом знайомилися та освоювали Вікіпедію, створювали статті на різні теми.

Тож, Вікіпедія збагатилася 6 статтями, а саме:

Переглядів: 551 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2017 | Коментарі (0)

Продовжується робота нашої бібліотеки по реалізації проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який реалізується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Ми вже отримали нові світильники для читальної зали, праску з парогенератором для мейкер-зони, електрочайник. Очікуємо нові меблі, комп’ютери та інше обладнання для коворкінгу.

Для успішної роботи в проекті працівники бібліотеки проходять підготовку щоб підвищити свій професійний рівень.

24-25 січня у Дніпрі пройшов тренінг з арт-терапії для майбутніх тренерів. Бібліотекарі із Покровського, Кам’янського та Нікополя навчалися основним методикам арт-терапії, які будуть використовуватись під час роботи з дітьми із сімей внутрішньо переміщених осіб. Відтак, бібліотекарі підвищать свій професійний рів ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2017 | Коментарі (0)

Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси