П`ятниця, 19.04.2024, 13:24
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 1 » Наймасштабніший урок англійської мови
10:36
Наймасштабніший урок англійської мови

Наймасштабніший урок англійської мови відбувся в рамках Року англійської мови та Днів Америки в Україні координувався командою GoGlobal і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. Проведення найбільшого урок підтримали Міністерство культури України, програма Capital English, Британська Рада в Україні, America House та Window on America.

28 травня одночасно у 55-ти містах українці вчили англійську під час наймасштабнішого в історії України та світу уроку англійської мови. Найбільші уроки англійської пройшли в Києві на Софійській площі та у Львові на майдані біля Театру опери та балету.

28 травня о 13:30 масовий урок англійської пройшов у форматі розмовного клубу, та тривав 35 хвилин під час якого вчителі ставили питання, а учасники відповідали на них, спілкуючись між собою. Завершився урок підсумковим тестом.

Такі уроки відбулися на 104 майданчиках у 55-ти містах України. Вчили англійську в університетах, у бібліотеках, мовних школах, освітніх центрах та на площах у Києві, Львові, Вінниці, Одесі, Івано-Франківську, Хмельницькому, Черкасах, Білій Церкві, Полтаві, Маріуполі, Краматорську, Дніпродзержинську, Дніпрі, Харкові та низці інших міст. У Києві та Львові під відкритим небом урок англійської зібрав кілька тисяч учасників.

Покровська районна бібліотека також зібрала бажаючих взяти участь у Всеукраїнській акції і долучитися до спроби війти в Книгу рекордів Гіннеса.

28 травня о 13:20 в читальній залі розпочався «Найбільший мовний урок». Учасниками стали 35 осіб різного віку і рівня знання англійської мови. Найменшій учасниці - 4,5 рочки, найстаршій – 73 роки. 

Учні покровських шкіл, ВПУ № 75, службовці і домогосподарки, пенсіонери і студенти дружно вивчали під керівництвом учителя – Наталії Андріївни Весніної модальну конструкцію «would rather» (така була загальна тема уроку), жваво обговорювали запропоновані завдання і активно відповідали. Атмосфера уроку була веселою, щирою, піднесеною.

Результати акції будуть відомі орієнтовно за 2 місяці після того, як комітет Книги рекордів Гіннеса опрацює всі надані організаторами матеріали. Відео- та фотофіксація уроків, а також офіційні заяви незалежних спостерігачів слугуватимуть доказами для Книги рекордів Гіннеса. За підрахунками організаторів, Україна має перевершити рекорд Книги рекордів Гіннеса. До цього найбільший урок іноземної відбувався в Німеччині й зібрав 6287 людей.

Переглядів: 532 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси