Четвер, 25.04.2024, 16:18
Вітаю Вас, Гость | RSS
Книжковий акцент

Сергій Жадан. Ворошиловоград
  Роман Сергія Жадана «Ворошиловград» було визнано «Українською книгою року Бі-Бі-Сі 2010». Важко не погодитись із цим рішенням. На користь книги Жадана свідчить не тільки майстерність подачі, тонкий іронічний гумор і проста вишуканість мови письменника, до яких його читачі загалом вже звикли. Але також і актуальна для нашого суспільства, проста та разом із тим глибока ідея твору. Так її описав сам Сергій Жадан: «Роман про те, що потрібно захищати себе, своїх близьких, свої принципи, свою територію, своє минуле, своє майбутнє. Це роман про опір, роман про протистояння, про захист своїх принципів від зовнішнього тиску.»


віртуальна виставка
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2013 » Квітень » 27
На годину мужності під такою назвою ,яка пройшла в читальній залі бібліотеки було запрошено ветерана Великої Вітчизняної війни Василя Антоновича Шульгу.

Вже стільки літ з часів війни пройшло
Вже стільки зим зійшло – 
А в серці не зміліло джерело.
Які суворі пройдено дороги, 
Щоб все довкруг буяло і цвіло.

9 травня ми будемо святкувати чергову річницю великої Перемоги. День Перемоги лишається одним з найсвітліших, найсвятіших і найбільш хвилюючих свят. Святість цієї дати передамо і наступним поколінням. Бо не черствіє наша пам’ять, із року в рік глибшою стає вдячність тим, хто не шкодуючи ні власної крові, ні життя здолав ненависного ворога у нелегкій боротьбі, відстояв не лише власну свободу, але й врятував від коричневої чуми пів-Європи.
Переглядів: 604 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2013 | Коментарі (0)

Людина – це частина природи. І саме природі ми зобов'язуємо своїм існуванням, своєю досконалістю, своєю могутністю.

Але бездумне ставлення до природи, до навколишнього середовища призвело до того, що в Україні (зокрема) і в цілому світі (на планеті Земля) склалася загрозлива екологічна ситуація, в результаті цього наша прекрасна, квітуча земля опинилася на межі екологічної кризи. Тому сьогодні так актуально стало питання охорони природи, навколишнього середовища, ми повинні залишити майбутнім поколінням красиву, чисту зелену планету, наше завдання зберегти її такою ж прекрасною якою вона була завжди.

Наш дім – планета Земля. 22 квітня відзначається День Землі, це міжнародне свято, знаменує початок довгострокових зусиль щодо вирішення глобальних проблем, пов'язаних з охороною навколишнього середовища. А 20 квітня відзначався День довкілля, що також дуже важливо, бо знову порушуються питання охорони навколишнього ... Читати далі »
Переглядів: 2582 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2013 | Коментарі (0)

Графік роботи
Бібліотека працює з
800 до 1700
без перерви
субота з 800 до 1600

Остання п'ятниця місяця -
читачів не обслуговуєм,
санітарнй день.
Вихідні дні — неділя, понеділок
Контактні дані
тел.: (05638) 2-16-99
skype.: pokrlibrary
e-mail: pokrlib@gmail.com
Адреса: 53600,
Дніпропетровська обл.,
смт Покровське,
вул. Дмитра Яворницького
(Карла Маркса), 128
Пошук
Афіша
Запрошуємо Вас відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться у читальній залі бібліотеки:


Засідання «Вікігуртка» щосуботи,об 11 год.

Запрошуємо всіх бажаючих (без вікових обмежень) пройти безкоштовне навчання для здобуття навичок роботи з комп'ютером та в мережі інтернет.
Інтернет ресурси